14 dages fortrydelsesret ✔ GLS Levering: 2-4 hverdage ✔ Billig fragt 19kr
Følg FASHIONBAY på de sociale medier

Ure

At finde sit ur afhænger meget af din personlige stil. Det kan være svært at finde det ur man søger. Om du leder efter et herreur eller et dameur, så finder du et stort udvalg her på siden. Vi ligger inde med smarte og trendy armbåndsure til en skarp pris. Du finder smarte accessories til enhver anledning.

Find billige accessories på tilbud

Find ure til herre og damer

Hvordan beslutter man sig for, hvilket ur man er interesseret i? Der findes så mange brands og typer af armbåndsure som gør det svært at vælge. Det vi hos FASHIONBAY har gjort, er at skære alt hvad der hedder mærkeure fra i sortimentet. Vi håndplukker og udvælger de ure vi synes passer til den nuværende trend og til en fornuftig pris. Vores udvalg dækker over herreure og dameure til fordelsagtige priser. FASHIONBAY er her for at inspirer dig til billigere accessories som ser smarte og trendy ud.

Når du handler med os, går du ind i kampen mod de uhyre store priser som mærkeure koster. Vi ønsker at tage alt ud af uret som har noget med brand. For os handler det om urets design, look and feel samt hvordan uret passer på dig. Hvis du kan få samme oplevelse med et ur til 199kr som du kan, med et ur til 1999kr, hvorfor så betale mere? Det handler om at finde de accessories som føles godt til den rette pris.

Stort udvalg af smarte ure

Ure kan have to funktioner. Det kan vise dig tiden, men det er i lige så høj grad være en del af dit look. En accessoires som et armbåndsur kan give dit hverdags look eller festlook et sidste pift. Det skal være muligt at købe et ur og bruge det som tilbehør. Vi fortæller ikke hvad du skal bruge dine ure på, men giver dig blot muligheden for at være din uafhængige accessoires shop for billige ure.

Her på siden finder du alle ure, både til mænd og kvinder, som er tilgængelige. Vi ligger ikke skjult på at prisen, kvalitet og personligbetjening er vores nøgleord. Find ure med læderrem, klassiske urværker, trendy urviser og et spændende udvalg. Vi søger aktivt at inspirerer folk med smarte accessoires. Løbende deleR vi billeder for inspiration med outfits og tilbehør. Vi er ikke bange for at håndplukke nye ure som vi vurderer er trendy.

Find smarte ure til herre og damer

Det der driver FASHIONBAY er de gode lave priser. Et armbåndsur behøver ikke koste en formue for at være smart og trendy. Det der er gældende er urets levetid i forhold til trend, design og kvalitet. Mange af de ure du finder her på siden er allerede nedsat fra indkøbsprisen. Vi ligger ikke skjult på at vores forretningsmodel handler om at inspirerer og være et brand for billige accessories. Vores fokus er inspiration og hjælpe dig med at finde dit næste nye ur. Du kan læse mere om hvordan du vælger dit rigtige ur her.

Om et ur er nedsat med 20, 30, 40, 50% eller mere, så finder du det her på siden. Du kan også vælge at gå direkte til vores ’SALE’ kategori, hvor vi samler alle nedsatte ure samme. Her på siden finder du alle vores ure. Det er alle smarte, klassiske, sporty og trendy ure. Start med at find din ur inspiration her på siden. Du kan derfra vælge om uret handler om pris, design eller kvalitet. Søg blandt vores alle urkategorier.

Find de nyeste ure online

Det der gør FASHIONBAY unikt at handle med, er den personlige betjening og lave pris. For at holde prisen nede, tilbyder vi gratis levering med PostNord. Det betyder at fragten ikke skal være en begrænsning for at handle tit og ofte. Du behøver ikke ligge flere produkter i kurven for at opnå gratis levering. Det er dog også vigtigt for os at din ordre kommer sikkert og hurtigt frem til dig. Vi opererer med GLS.

Er du på udkig efter billige ure som er smarte og trendy, så start med at søg inspiration hos FASHIONBAY. Vi ønsker at være trendsettere på budget og har et spændende udvalg af herre- og damearmbåndsure fra kun 99kr. Alle vores ure bliver sendt i miljøvenligt emballage med GLS som fragtselskab.

Find smarte og moderne ure hos FASHIONBAY

Hos FASHIONBAY finder du alle vores herre- og dameure online. Find hele udvalget af billige ure og smarte accessories. Vores udvalg af spækket med ure i alle størrelser og former. Find smarte ure som andre også synes er fede. Du kan også shoppe moderne ure som flere allerede render rundt med på håndleddet. Du kan også være først på beatet og shoppe trendy ure som du måske er den første som har. Du finder dog også ure til den sporty hverdag som skåner håndleddet og føles let. Smart i en fart med de rette ure. Shop alle typer ure til enhver anledning for under 199,-. Når du bestiller dit fashion ur online, tilbyder vi billig fragt og 2-4 dages levering.