14 dages fortrydelsesret ✔ GLS Levering: 2-4 hverdage ✔ Billig fragt 19kr
Følg FASHIONBAY på de sociale medier

Hvad er FASHIONBAY? FASHIONBAY er stedet for trendy accessories

Vi er en dansk nystartet utraditionel accesories shop som finder de skjulte skatte blandt andet rodet. Vi mener der gemmer sig en masse trendy og smarte accessories ude i markedet. Vores mission er at tilbyde non-brand accessories til billige penge. Vi kan gøre dette, fordi vi går direkte til forhandlerne og tager produkterne ind. Vi kvalitet tester alt vi får ind så kun det bedste bliver tilgængeligt på fashionbay.dk.

Fashionbay er en kombination mellem fashion og bay, som egentlig fortæller meget godt om os. Vi bestræber os med fashion, men kun i et lille omfang som måske ikke er opdaget. Vores “bay” er vores bugt.

Vi køber det ind vi finder smart og moderne. Det betyder at vores kollektion er begrænset til få variater. Vores indkøbspolitik er at købe det som er smart og trendy nu. Derfor er mange af vores styles limited.

Du skal se Fashionbay som din garanti for at finde noget smart til billige penge. Produkterne er kvalitet testet så de lever op til de danske standarder. Du betaler for selve designet og ikke for brandet. Vi tilbyder billig lav fragt og har 14 dages fuldreturret.

FASHIONBAY er forbundet med trendy accessories

Hvorfor skal accessories koste et bestemt beløb før det kan betegnes som kvalitet. Det skal være muligt at købe et smart armbåndsur eller en trendy accessories til en lav pris. Vores udvalg er meget limited edition som vil sige vi arbejder målrettet med den nyeste trend. Vi handler ud fra hjertet og hvad vi synes er fedt. Når trenden er ovre, er der allerede et nyt udvalg af trendy accessories at finde på shoppen. Skift, byt, shop så meget du har lyst uden at hive den store pengepung frem.

Man kan ikke købe billige accessories som er holdbare og smarte. Den opfattelse ønsker FASHIONBAY at ændre. Vores produkter er ikke stylet, pyntet eller photoshoppet. Det der bliver vist på billedet er det du får. Falder du for en af vores accessories, har du vores garanti på at kvaliteten er i top. Hvis der skulle være problemer, mangler eller produktet går i stykker, dækker vi selvfølgelig dine omkostninger og finder en bedre løsning.

Alle vores produkter bliver brugt i rigtige situationer. Vi bruger ikke modeller eller ændre produktets farve. Det billederne viser, afviger ikke fra virkelighedens produkt.

Alle oplysninger om vores accessories bliver fortalt i produktbeskrivelsen. Vi står inde for vores produkter og står til ansvar for eventuelle mangler eller fejl. Det er vores pligt at oplyse om alt kunden finder nødvendigt at vide inden køb.

FASHIONBAY handler om trendy accessories til attraktive priser. Det der er hovedsagen er at DU er tilfreds og glad for din ordre. Hvis et armbåndsur eller et par øreringe til under 199kr kan frembringe de samme glæder som en mærkevare kan til flere hundrede kroner, hvorfor så ikke gå med vores kollektion? Lad os hjælpe dig og være dit foretrukne sted for god personlig kundeservice og et anderledes udvalg af accessories. At prisen så er presset helt i bund, gør vel kun oplevelsen endnu bedre?

Her er menneskerne bag FASHIONBAY

Bag FASHIONBAY gemmer sig 2 odenseansere, Kasper og Lone. Vi er opvokset med at kvalitet er lig med penge. Hvis man skulle købe accessories, skulle det gøres fra mærke butikker og webshops. Vi har derfor taget kampen op for at grave de bedste og mest trendy accessories frem. Vi går forrest og brænder gerne fingerne på dårlige accessories for at finde det bedste. Der skal være mulighed for at købe noget der er fedt, uden at have den store pengepung frem.

Vi ønsker jer alle en behagelig og inspirerende oplevelse på FASHIONBAY.
De bedste hilsner,
FashionBay.dk