14 dages fortrydelsesret ✔ GLS Levering: 2-4 hverdage ✔ Billig fragt 19kr
Følg FASHIONBAY på de sociale medier

Levering og returnering Læs vores betingelser for forsendelse

Levering

Hos Fashionbay.dk får du en sikker og personlig betjening. Vi bestræber os på at afsende din ordre 1-2 dage efter din bestilling. Når du har lagt en ordre, vil du kort tid efter modtage en personlig ordrebekræftelse, som er din dokumentation på du har lagt en ordre.

Din ordre vil efterfølgende blive behandlet af os. Hvis din ordre bliver lagt inden 10.00, så bliver din ordre afsendt på samme dag. Hvis du ligger en ordre efter klokken 10.00, bliver din ordre sendt dagen efter. Vi bestræber os på at sende din ordre hurtigt af sted. Du kan forvente at modtage din ordre indenfor 2-4 hverdage.

Har du ikke modtaget din ordre efter 1-2 hverdage, bedes du kontakte os på info@fashionbay.dk. Bare rolig, vi har alle ordrer i vores system. Vi hjælper dig hele vejen med alle informationer som kan gavne ventetiden mens vi håndterer din ordre.

Hos FASHIONBAY har vi valgt at arbejde sammen med PostNord og DAO. Som forsendelsesmuligheder kan du vælge imellem begge muligheder. Vi tilbyder GRATIS levering med PostNord på alle ordre. Din ordre vil blive sendt til din hjemadresse som er udfyldt i forbindelse med dit køb. Din forsendelse vil blive sendt som brev og uden Track and Trace samt forsikring.

Vi sender alle vores ordre med GLS. Du kan vælge vores billige fragt ved valg af forsendelse til nærmeste pakkeshop. Det koster kun 19kr. Overstiger din ordre 199kr tilbyder vi gratis fragt til valgte levering. Vi tilbyder også hjemmelevering til 35kr til privat adressen med GLS.

Du får altid et track and trace nummer, så du kan spore din ordre. Du modtager den efterfølgende på en ny mail når vi har oprettet en fragtlabel i vores system. Mailen indeholder din sporingsnummer.

Returnering

Hos Fashionbay har du altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager din ordre. Hvis du ønsker at returnerer din ordre og få pengene tilbage, skal det ske indenfor tidsrummet på 14 dage. Det er vigtigt at varen IKKE bliver taget i brug, eller emballagen bliver ødelagt.

Går der mere end 14 dage, så vil din ordre blive sendt tilbage til dig. FASHIONBAY yder ingen ekstra service på for sent returneret ordre. Hvis du vurderer at sagen er uretfærdigt, kan du tage kontakt til info@fashionbay.dk med emnefelt ‘returnering’.

Ønsker du at returnerer din ordre, bedes du bruge vores foretrukne forsendelsesmuligheder: GLS eller PostNord Det er dit ansvar at pakken kommer tilbage med indholdet intakt og ordren ikke går tabt i omdeling. Vi anbefaler at sende retursager med forsikring og Track and Trace for sikkerheds skyld. Det er kundens egen ansvar at ordren bliver returneret forsvarligt og i samme stand som ordren blev modtaget.

Alle retursager SKAL sendes til nedenstående adresse. Vi godtager ikke pakker sendt til pakkeshops.

Returlabel er egen betaling. Dog bytter vi med glæde uret og sender et nyt til dig med gratis forsendelse for besværet. Det er derfor vi tilbyder gratis ombytning.

Ønsker du returnering skal det sendes til følgende returadresse:

FASHIONBAY
Att.: Returnering/Fashionbay
Søhustoften 53
5270 Odense N
Danmark

BEMÆRK VENLIGST: Vi tager ikke din ordre retur, hvis:

  • Ordren har været prøvet på og synlige mærker kan ses
  • Emballagen er blevet ødelagt eller revet i stykker
  • Produktet ikke er pakket forsvarligt ind

Reklamation

Hos Fashionbay er du obligatorisk dækket af reklamationsretten i 2 år. Det betyder at hvis din ordre går uregelmæssigt i stykker på mindre end 2 år, har du ret til at kontakte os for at finde en løsning. Det er vigtigt at bemærke at reklamationsretten ikke gælder hvis fejl eller mangel er selvforskyldt. Din ordrebekræftelse er din dokumentation for købet.

Har du købt en vare som har graverende fejl eller mangler, skal du endelig kontakte os for en løsning. FASHIONBAY dækker ikke reklamationsretten hvis varen er selvforskyldt. For at begge partner bliver tilfredse med en løsning, beder vi om at kontakte FASHIONBAY inden returnering. Vi tager IKKE imod retursager uden kontakt til FASHIONBAY først.

En retursag er først godkendt når FASHIONBAY får følgende oplysninger:

  • Billeder af varens ’tilstand’ og emballage
  • Oplysninger om kunden (din ordrebekræftelse)
  • Ønske om ombytning eller pengene tilbage

Din retursag vil blive behandlet indenfor 2-4 hverdage efter vi har modtaget din ordre. Bliver din retursag godkendt, kontakter vi dig omgående for at høre om du ønsker ombytning eller pengene retur. Ønsker du pengene retur bliver de overført via bankoverførelse indenfor 5 hverdage.