14 dages fortrydelsesret ✔ GLS Levering: 2-4 hverdage ✔ Billig fragt 19kr
Følg FASHIONBAY på de sociale medier

Klassiske ure

Klassiske ure er kendetegnet med deres analog urskive og moderne urrem. Vores udvalg af klassiske ure dækker over både ure til herre og damer. Vores sortiment af klassiske ure er udvalgt så de passer til tidens trend, men armbåndsure som vi kender dem. Find alle klassiske ure her på siden.

Find billige accessories på tilbud

Klassiske ure til herre og damer

Hvad er et klassisk ur? Hos FASHIONBAY falder alle klassiske ure i denne kategori. Et klassisk ur kan beskrives som et hverdagseje der fungerer til alle outfits og anledninger. Leder du efter klassiske ure, er du kommet til det rette sted. Vi har en unisex kollektion med både klassiske herreure og klassiske dameure. Mange af de ure vi tilbyder er designet i et helt klassisk look med mindst muligt print og bling.

Klassiske ure er de ure vi kender med analog urværk hvor hele mekanikken ikke bliver gemt væk bag urets design. Når du køber ure får du et 100% godkendt armbåndsur som har batterilevetid på op til 1 år. Om du er mand eller kvinde, så vælg dit nye billige klassiske ur hos FASHIONBAY. Vi har ure der er kendt for deres design men ikke mærke. Alle vores klassiske ure kommer i miljøvenlig emballage og tilbydes til under 199,-.

Klassiske ure til enhver anledning

For mange er et klassisk ur et armbåndsur som passer til alle lejligheder. Man ser typisk at engangskøber vælger et klassisk ur inden man finder sin stil. Vi er ikke kommet for at vælge et ur for dig, men hjælpe med inspiration. På siden finder du klassiske armbåndsure til alle tænkelige situationer. Skal du en tur i byen med veninderne, finder du uret her. Det kan også være du har brug for at holde styr på tiden i hverdagen.

Hos FASHIONBAY ved vi godt at urets design og udseende er vigtigere end urets funktion. Vi render alle rundt med smartphones og har tiden på os. Det der betyder noget af helhedslooket og den stil man ønsker at skabe. Vores sortiment af klassiske ure spænder bredt. Om du leder efter klassiske herre- eller dameure, så er kategorien her. Vores udvalg er ikke det største, men det er spændende og ligger ikke på en fast stil.

Et klassisk ur kan beskrives som et allround ur. Det er hverken for fint eller for almindeligt. Det har de nødvendige detaljer og urværk som gør det attraktivt. Klassisk behøver ikke være enkelt for at være tidløst.

Stort udvalg af elegante ure

Der findes ikke en type stil indenfor tøj og fashion. Samme gælder indenfor smykker og accessories. At finde sit ur kan være en udfordring. Hvis man spørger FASHIONBAY hvilket ur vi vil anbefale, er vores udvalg af klassiske ure er godt bud. Vi ligger inde med et udvalg som ligger i prislejet fra 99kr til 199kr. Det betyder du ikke behøver at nøjes med et. Det skal ikke være en hemmelighed at mange har flere ure liggende. Det er sjældent at en type ur passer til alle slags look. Vi har samlet 6 flotte armbåndsure til inspiration, som du kan læse om her.

Et klassisk ur er et ur, både for damer og mænd, som er skabt til alle slags looks. Det skal selvfølgelig være i stil med din påklædning. Vælger du et look præget af moderne og gentleman, kan et klassiske guld/sølv ur være det rette valg. Er det tøjet som skal bæres og ikke uret, kan man kigge efter klassiske ure der ikke er for store. Lad dig inspirerer af hele udvalget og tænk allerede nu over hvordan looket skal se ud. Vi har gjort det simpelt og billigt for dig at finde klassiske ure. Se hele vores udvalg her på siden.

AKTUELLE PRODUKTER PÅ TILBUD

Find alle klassiske ure online

Hos FASHIONBAY har vi samlet alle de klassiske ure vi kender. Det er ure som vi er opvokset med i look og pasform. Kendetegnet for klassiske ure er en rund urskive med tal eller streger og en almindelig urviser. Det kan være klassiske ure til damer eller herre med tynd eller tyk urrem. Generelt er vores udvalg af elegante ure stilrene og perfekte til flere anledninger. Det kan være til den mere afdæmpede nordiske stil med jakkersæt eller sommerkjole. Match dit klassiske ur op imod dit hverdagslook og se modebevidst og stilet ud.