14 dages fortrydelsesret ✔ GLS Levering: 2-4 hverdage ✔ Billig fragt 19kr
Følg FASHIONBAY på de sociale medier

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster fragt?

Hos FASHIONBAY tilbyder altid billig fragt ved valg af GLS pakkeshop for kun 19kr. Overstiger din ordre 199kr, tilbyder vi gratis fragt til nærmeste pakkeshop. Din ordre bliver afsendt indenfor 2-4 hverdage og du modtager på en ny email din track&trace nummer.

Ønsker du at bestille hjemmelevering, tilbyder FASHIONBAY også forsendelse med GLS. Det koster 35kr og tager 1-4 hverdage. Din ordrer bliver pakket og afsendt med et track and trace nummer. Nummeret modtager du på en ny email når fragtlabel er oprettet i vores system.

Hvor længe går der før jeg modtager min ordre?

Hos FASHIONBAY ved vi godt at leveringstid gerne må gå stærkt. I den forbindelse forsøger vi at imødekomme vores leveringstid på 2-4 hverdage. Når du ligger en ordre hos FASHIONBAY modtager du en ordrebekræftelse som er din kvittering for dit køb. Din ordrebekræftelse betyder IKKE at ordren er afsendt. Du modtager indenfor 1-2 hverdage en mail på at din ordre er afsendt med dit valgte fragtselskab. Efterfølgende vil din ordre bliver leveret til din oplyste adresse indenfor 2-4 hverdage. Vi forsøger at pakke og håndterer alle pakke fra vores lille lager hurtigst muligt.

Hvis jeg fortryder mit køb efterfølgende, hvad gør jeg så?

Der findes intet værre end at fortryde sit køb efter man har købt en vare og dernæst ikke kan ombytte eller returnerer den. Derfor imødekommer vi hos FASHIONBAY den danske e-handel lovgivning om 14 dages fuldfortrydelsesret. Det betyder du kan fortryde dit køb og returnerer din ordre, hvis ordren sendes retur i original emballage i samme stand som modtaget. Din ordre må ikke været taget i brug, da produktet ikke længere dækker retten til at fortryde dit køb.

Ønsker du at benytte din fortrydelsesret indenfor 14 hverdage, skal du kontakte FASHIONBAY på mail med dit ordrenummer samt overskriften ‘Fortrydelsesret’ i emnefeltet. Du må gerne uddybe hvorfor du ønsker at benytte din fortrydelsesret, så vi fremadrettet kan sikrer vi imødekommer alle forventninger. Bemærk venligst at din fortrydelsesret gælder fra den dag pakken er leveret/udleveret til dig. Det betyder at skulle det ske, din e-mail overskrider de 14 dage, men er sendt indenfor tidsrummet, gælder din fortrydelsesret selvfølgelig. Det kan jo ske at at vi en sjælden gang ikke tjekker vores email hver dag. Overskrider datoen for fortrydelsesretten, kan vi ikke give pengene retur.

Hvorfor har jeg aldrig hørt om FASHIONBAY?

Vi er en dansk nystartet accessories shop som ikke har været på markedet i lang tid. Vores mission er at finde de skjulte skatte på nettet, non-brand, accessories. Vi kvalitettester det vi køber ind som en sikkerhed for at det lever op til dansk kvalitet. Vi kan tilbyde vores accessories til billige penge, fordi vi køber dem direkte ved forhandleren og tager chancen for dårlig kvalitet. Vi tilbyder kun det vi selv kan stå indenfor.

Vi prøver alt vi får ind i vores sortiment og tester det til hverdagsbrug. Vi er din garanti for at produkterne er god stand. Alle produkter kommer i egen udviklet emballage for at passe på vores natur. Hos os køber du det du ser. Ser du et fedt ur, betaler du for selve uret og dens udseende – ikke for brandet. Det er vores tankegang.