14 dages fortrydelsesret ✔ GLS Levering: 2-4 hverdage ✔ Billig fragt 19kr
Følg FASHIONBAY på de sociale medier

Handelsbetingelser Disse betingelser gælder for køb hos Fashionbay.dk

Ved bestilling af ordre på Fashionbay.dk bekræfter du, at du er 16 år eller ældre.

For at købe på Fashionbay.dk accepterer du disse generelle betingelser.

Online bestilling

  • Alle produkter bestilles online via https://www.fashionbay.dk
  • Ved bestilling angives navn, adresse, e-mail adresse, tlf og kontooplysninger
  • En ordre er først gennemført når du modtager en ordrebekræftelse. Du vil efter et gennemført køb få en bekræftelse på mail at ordren er modtaget. Hvis ordren ikke bliver gennemført (f.eks fordi den angivne konto ikke eksisterer, ikke har dækning, kreditkortnummeret er forkert, eller kortet har nået kreditgrænsen), vil ordren ikke blive godkendt og varen bliver ikke afsendt.
  • Når du ligger en ordre vil du kort tid efter, på e-mail, modtage en ordrebekræftelse. Vær opmærksom på at bekræftelsen kan i få tilfælde ende som spam og kan findes i din spammappe. Ligger den ikke i mappen, bedes du kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning.

Henvendelse & kontakt

Hos FASHIONBAY har vi valgt at vores ressourcer skal bruges på at finde de skjulte skatte og leverer en god kunderejse på hjemmesiden. Derfor er det ikke muligt at finde et telefonnummer på hjemmesiden. Vi vil til hver en tid hjælpe med henvendelser og spørgsmål, og har tjekker også flere gange vores mail som er den primære form for henvendelse. Vi besvarer alle henvendelser og spørgsmål indenfor få timer i vores hverdage.

  • Alle henvendelser skal ske på mail info@fashionbay.dk, hvor vi besvarer indenfor få timer.

Betaling og priser

Hos Fashionbay.dk er alle priser omgivet i uden/ingen moms. Virksomheden er ikke moms registeret, så den endelig pris er hvad du betaler. Der bliver ikke opkrævet gebyrer ved online betaling hos Fashionbay. Det er en ekstra service som vi tilbyder dig.

Fashionbay forbeholder sig retten til løbende at ændre priserne, ved rabat og udsalg. Har du bestilt en varer indenfor 48 timer, er du berettiget til at få rabatten medført. Dette kræver dog henvendelse indenfor 48 timer på e-mail.

Betaling

Hos Fashionbay.dk benytter vi den populære betalingsløsning Stripe. Ved bestilling af en ordre accepterer du at bruge Stripes betalingsløsning og forudbetale prisen herfor. Stripe er en anderkendt betalings udbyder med høj sikkerhed.

Vi accepterer følgende dankort og betalingskort:
Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Mastro og  American Express

Din ordre vil ikke blive sendt, før betalingen er blevet godkendt. Bemærk at beløbet godt kan blive fratrukket dit kort, inden du modtager din varer. Vores system kan ikke reserverer pengene til ordren er afsendt. Selvom betalingen skulle gå igennem før din ordre er afsendt, så husk på vi er i færd med at pakke den færdig. Din ordre er dog kun et stenkast væk fra din leveringsadresse, så ha’ venligst tålmodighed.

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

Levering og forsendelse

Hos Fashionbay bestræber vi os på at afsende din ordre hurtigst muligt. Du kan derfor forvente at din ordre bliver afsendt indenfor 12-48 timer på en hverdag. Er ordren lagt torsdag eller fredag, vil din ordre blive afsendt mandag.

For at tilbyde den laveste og hurtigste levering, benytter vi os af GLS. Vi tilbyder både levering til pakkeshop til kun 19kr (gratis ved køb over 199kr) – Vi tilbyder også GLS hjemmelevering til 39kr.

Du får altid et track and Trace nummer tilsendt. Når din ordre er oprettet med en fragtlabel i vores system, får du automatisk en mail/sms med dit track and trace nummer. Det er også her du kan se hvor pakken bliver leveret til ved valg af nærmeste pakkeshop.

Leveringstiden kan du forvente er 2-4 hverdage. Hos Fashionbay tilbyder vi billig lav fragt på alle ordre og gratis fragt over 199kr. Vi ønsker at fragten skal være så lav som mulig.

Fashionbay forholder sig retten til at udskyde leveringstiden ved udsolgte varer. Heraf kan der gå op til 30 dage før varen er på lager igen. Vi har forhandlere som har op til 4 ugers leveringstid på nogle produkter. Selvfølgelig får du straks besked så du kan vælge at vente eller få refunderet dit fulde beløb. Her bliver du kontaktet på mail hurtigst muligt.

Returnering

Ønsker du at returnerer din ordre for at få pengene refunderet, skal varen være sendt og afleveret hos os, indenfor 14 dage efter modtagelsen af ordren.

Det er vigtigt at ordren bliver leveret i samme stand som du modtog den. Dette gælder også original emballage. Du skal printe din ordrebekræftelse og vedlægge inde i kassen med ordren. Alt returnering bliver betalt af køber. Du skal selv stå for returfragten. Vi godtager kun varer tilsendt til vores adresse og kun PostNord og GLS.

Fashionbay afviser alle forsendelser som sendes uden kontakt med Fashionbay først. Dette skal ske på e-mail med emnet ’ Returnering’

Alle returvarer skal sendes til

FASHIONBAY
Søhustoften 53
Odense N 5270
Att: Returnering

Fortrydelsesret – Altid 14 dages fuld returret ret

Som privatkunde hos Fashionbay har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret, fra den dag du modtager din ordre. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du inden for fristens udløb, sende os en mail på: info@fashionbay.dk og oplyse i emnefelt “Returnering” samt dit “ordrenummer”.

Du behøver ikke skrive hvorfor du fortryder, men det vil være en fordel så vi kan gøre det endnu bedre at handle hos Fashionbay.dk til næste gang. Vi arbejder løbende på at leverer og give den bedste oplevelse og vil altid værdsætte feedback.

Når du har modtaget en mail fra info@fashionbay.dk med godkendelse for returnering, vil du opleve der kan gå op til 7 dage før du har fået refunderet dit beløb. Det afhænger af bank samt betalingskort. Vi gør selvfølgelig alt for at du får dine penge tilbage så hurtigt som muligt.

Pengene bliver tilbageført på det kreditkort som du købte varen med.

Skulle du gå hen og fortryde dit køb, lige efter din bestilling, lover Fashionbay.dk IKKE at vi i tide ser din annullering. Vi forsøger dog at holde øje med alle oplysninger inden forsendelsen og tjekker jævnligt vores mails.

Behandling af personoplysninger

Når du køber en vare på Fashionbay.dk, registrerer vi de oplysninger, som du afgiver om navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Når du handler med Fashionbay.dk, registerer vi de oplysninger du selv angiver. Heraf navn, adresse, telefonnummer, email samt din ønskede ordre. Fashionbay har ansvaret for indsamling og håndtering af dine data. Alle persondata bliver i systemet og vil aldrig blive misbrugt eller behandlet uagtsom. Skulle du tvivle på mængden af data, er du velkommen til at skrive til Fashionbay på info@fashionbay.dk. Så fortæller vi hvilke oplysninger vi har fået fra din ordre.

Har du i din bestilling opdaget fejl eller mangler, beder vi dig hurtigst muligt at sende os en mail på info@fashionbay.dk, så vi kan imødekomme dine data rettelser. Du har altid ret til at vide hvilke informationer som er forbundet med dit køb i henhold til persondataloven.

Skulle du opleve fejl eller problem med ordrebekræftiglesen, heraf dine personoplysninger, finder vi sammen ud af problemet. Vi løser det selvfølgelig som første prioriteret, men du bedes sende os en mail på info@fashionbay.dk.