14 dages fortrydelsesret ✔ GLS Levering: 2-4 hverdage ✔ Billig fragt 19kr
Følg FASHIONBAY på de sociale medier

Gratis ombytning Vi betaler fragten ved ombytning

Har du modtaget et armbåndsur eller ørering men ønsker et andet ur, ombytter vi det gratis. Det betyder at du kan sende din ordre retur til os, hvis du bestilte et forkert ur og ønsker et andet. Vi sender det nye ur til dig uden ekstra omkostninger. Det eneste du betaler for er en returnering af uret.

Du skal følge vores retningslinje for returnering af din ordre. Længere nede kan du se hvordan du får gratis ombytning.

Sådan får du gratis ombytning

  • Ønsker du ombytning, betaler du selv for en forsikret returlabel. Den købte label sætter du på din pakke og sender den retur til os. (Vi accepterer kun pakker sendt retur med PostNord eller GLS – returlabel kan købes på de valgte pakkeshop steder)
  • I emnefeltet skriver du enten “returnering eller ombytning”
  • Når vi modtager din pakke, kontakter vi dig på oplyste mail om processen hvorvidt du har ønsket returnering eller ombytning. Ønsker du ombytning fortæller du blot hvilket ur, i samme prisklasse, du ønsker. Derefter bliver ordren sendt afsted. Det er her den gratis ombytning kommer dig til gode.
  • Ønsker du ombytning til et produkt som koster mere end selve beløbet du har betalt, er det desværre ikke muligt. Ønsker du derimod en vare som koster mindre, så får du udsendt et tilgodebevis på mail. Tilgodebeviset vil gælde i 3 måneder. Tilgodebeviset kan du bruge som rabatkode ved køb af nye produkter på fashionbay.dk
  • Fashionbay anbefaler at du sender ombytning og retur tilbage i samme originale emballage.

For at sende varen retur, skal returlabel købes til privat hjemmelevering. Vi accepterer returnering med PostNord eller GLS. Det skal lyde at hvis du vælger at sende uden forsikring og Track and Trace, betaler vi ikke for hvis din returnering går tabt i omdelingen.

Alle returneringer SKAL sendes til nedenstående adresse og må ikke sendes til nærmeste pakkeshop. Vi henter ikke din ordre og den vil blive sendt retur til dig indenfor 10 hverdage.

Returnering eller ombytning skal sendes med PostNord eller GLS til følgende adresse:

FASHIONBAY.dk
Søhustoften 53
Odense N 5270
Att: Returnering/ombytning

Det er vigtigt at købe en forsendelse med forsikring. Hvis din ordre ikke kommer frem til os, kan vi ikke refundere eller ombytte varen. Derfor siger vi ’ Det er på eget ansvar at sende uden forsikring ’.