14 dages fortrydelsesret ✔ GLS Levering: 2-4 hverdage ✔ Billig fragt 19kr
Følg FASHIONBAY på de sociale medier

Dameure

Find et stort udvalg af flotte og moderne dameure. Vi er altid på udkig efter de nyeste- og mest trendy dameure på markedet. Se det store udvalg af billige dameure her på siden. Hos FASHIONBAY arbejder vi på at finde de smarteste dameure til en god pris. Vi er kun interesseret i ure til damer, som er trendy og moderne. Gå på opdagelse blandt vores dame kollektion og bliv klædt pænt på til en god pris.

Find de nyeste accessories online

Find billige dameure hos FASHIONBAY

Er du begyndt at kigge efter dit næste ur som kvinde? Hos FASHIONBAY kan du finde et stort udvalg af flotte dameure. Hos os betaler du ikke for mærket, men for selve uret. Vi arbejder på at finde de ure som er trendy og oppe i tiden. Vi er kun interesseret i billige dameure hvor du får et flot ur til under 199kr.

Alle ure her på siden bliver kvalitet testet og vi sikrer at der ingen fejl eller mangler er. Vi arbejder kun med ure uden brands og mærker. På den måde kan vi sikrer at uret tilbydes til en attraktiv pris. Find dit dameur hos FASHIONBAY.dk.

Find billige dameure uden mærke

Der findes rigtig mange webshops som tilbyder flotte og eksklusive ure. Vi er ikke en af dem. Når vi finder kvindeure, så kigger vi udelukkende på pris og kvalitet. Vi er kun interesseret I at finde smarte og trendy ure til damer, som vi ved bliver et hit. Det betyder også at du ikke ser kendte mærker og brands stående på uret.

Hvis mærket eller brandet ikke har betydning for uret, og du kun vælger på baggrund af urets udseende, kvalitet og det passer til din personlighed, så køb online på FASHIONBAY. Vi er hverken eksperter i dameure, men vi er eksperter I hvad der rykker sig på markedet. Du må gerne være kræsen når du vælger dit ur. Det gør det mere interessant for os at finde nye ure til damer. Hvis du vil finde det rette dameur, har vi skrevet et blogindlæg. Du finder det rette ur til damer her.

Der er ingen grund til at gå på kompromis med kvalitet og design. Bare fordi uret ikke er brand repræsenteret, kan uret stadigvæk være attraktivt, flot og feminint. Du betaler bare ikke for brandet, men for uret. Derfor kan vi tilbyde et spændende udvalg af billige dameure hvor priserne starter så lavt som 99kr. Du kan også se vores ‘SALE’ kategori og se alle vores billige ure.

Find dameuret til din personlighed

Markedet er fuldt med fantastiske flotte og dyre ure til damer. Dem der skal også være plads til. Det betyder dog ikke at et ur ikke kan være billigt og fedt. Hos FASHIONBAY er vores filosofi at grave disse ‘skattekister’ frem med moderne og trendy dameure så du kan blive klædt pænt på. Det betyder uanset anledning at vi har uret til dig. Står du og skal til et vigtigt business møde, så vælg et moderne eller klassisk. Det kan også være at et dame ur passer perfekt til festtøjet.

Hvis du leder efter en bestemt type urstil, finder du det her. Vi har både moderne dameure, klassiske dameure, sporty dameure samt trendy dameure. Vores udvalg er ikke kæmpe men relevant for dig der netop ikke vil betale en formue for mærke. Lad FASHIONBAY være din ‘fashion buddy’ når det kommer til ure. Vi hjælper altid med gode tilbud og sætter en stor værdi i en personlig kundehåndtering. Du er ikke blot en kunde ud af mange, men KUNDEN.

Køb billige ure til damer på FASHIONBAY.dk

Leder du efter dameure som er smarte og billige, så finder du det her. Vi er den officielle danske webbutik der sætter en kamp ind for at finde de mest attraktive non brand dameure. Vi har hverken det største eller mest eksklusive lager. Til gengæld har vi en fashion næse for styles og ure som rykker på sig.

Hos FASHIONBAY er vi et kærestepar som dagligt undersøger markedet for trendy ure. Især dameure har vi en finger på pulsen med. Hvis du hverken er interesseret i mærke, brand og high-end dyre, så find dit dameur her.

Køber du dit dameur online på webshoppen, så garantier vi at uret bliver leveret sikkert og afsendt fra vores kontor indenfor 1-2 hverdage. Der medfølger batteri i dit dameur som kan klare minimum 6 måneder.

AKTUELLE TILBUD PÅ DAMEURE

Find de nyeste dameure online

Hos FASHIONBAY er vi eksperter i at finde frem til billige og smarte accessories til damer. Når det kommer til dameure, ved vi godt ure hurtigt bliver skiftet ud med andre modeller. Hvis du kun er interesseret i de mest trendy ure på markedet, så er FASHIONBAY stedet at handle. Hos os handler det ikke om at finde dyre mærke ure, men finde de ure som er smarte og moderne. Accessories bliver skiftet ud med samme hastighed som tøj gør. Det hele skal være smart og gerne lige ankommet i butikken. Vores udvalg af dameure kommer i alle størrelser og former. Om du søger et lille dameur med tynd urrem, eller et ur med stor urskive og tyk rem, så finder du begge variationer her på siden.